NASIL MUAYENE OLURUM?

Hastanemiz poliklinik koridorlarında yer alan müracaat bankolarında görevli personeller aracılığıyla aynı gün veya birgün öncesinde randevu alabilirsiniz.Muayeneye geldiğinizde kayıt işlemlerinizi yaptırabilmeniz için muayene zamanından 15 dakika önce hastaneye gelerek ilgili bankodan giriş işlemlerinizi yaptırmanız gerekmektedir.

Telefonla randevu alacak olan hastalarımız ilgili poliklinik sekreterliğinin dahili numaralarına http://hastanerandevu.gov.tr/Randevu/ anasayfasında yer alan “ randevu sistemi ” bölümüne tıklayarak ulaşabilirler.

Acil hastalar, randevu almadan 7 gün 24 saat hizmet veren Acil servisimizde muayene olabilmektedirler.

Telefonla randevu hizmetimiz hafta içi 08:00 – 17:00 arası verilmektedir.

Hastanemizde Muayene Başvuru Şartları

Devlet Memurları: T.C. Kimlik Numaraları ile,

Yeşilkartlı ve 2022 Sayılı Hastalar : İkinci Basamak Devlet Hastanesinden Sevkle,

İş Kazası : İş kaza tutanağı ve işyerinde düzenlenen iş kazası bölümü doldurulmuş vizite kağıdı ile,

Tutuklu ve Hükümlüler : Devlet Hastanesinden sevkle,

Öğrenciler : Yatılı pansiyon öğrencisi ise okulundan aldığı resmi yazı ile, yatılı pansiyon öğrencisi olmayan diğer tüm ortaöğretim öğrencileri kendi sahip oldukları sosyal güvenceleri ile,

Üniversite öğrencileri ise SGK 60-G kapsamında provizyon alınarak,

Askeri Personel : Askeri personelin kendisi ( Subay-Astsubay-Sivil Personel) kurumlarından sevkle,

Erbaş ve Erler: İkinci basamak Devlet Hastanesinden Ya da Asker Hastanesinden sevk ve karne fotokopisiyle,

Muhtaç Er ve Erbaş Yakınları : Karne fotokopileriyle,

Bankalar : Kurum ile anlaşmalı olmayan bankalardan gelenler ücretli muayene olabilmekte, kurum ile anlaşması olan bankalarda çalışanlar ise sevkle:

[İş Bankası (sevkle) – Ziraat Bankası (sevkle veya karne fotokopisiyle) – Türkiye Vakıflar Bankası (sevkle) – Yapı kredi Bankası (sevkle) – Şekerbank (sevkle) ]
Milletvekilleri : T.C. Kimlik numaraları ve kimlik fotokopileriyle hastanemizde muayene olabilmektedirler.

İstek ve Önerilerinizi Bize Yazabilirsiniz.

Mesajınızı girin

Görüş,Öneri ve Şikayetleriniz ile ilgili bize yazabilirsiniz.

Mesajınızı girin

Güvenlik ile ilgili Sorunları Bize Yazabilirsiniz.

Türk Kızılayı

Sağlık Bakanlığı

Adres: Sanayi Mahallesi No:1 Taşova/ Amasya/ Türkiye

Telefon: 0 358 312 24 24