Hastanemizde hizmete açılan Kan Transfüzyonu Merkezine Şehidimizin adı verildi
08 Temmuz 2021

23 Mayıs 1994’de Şırnak-Silopi, Görümlü’de şehit edilen ve 24 Mayıs 1994 günü doğum yeri olan Kızgüldüren köyünde askeri törenle toprağa verilen Piyade Uzman Onbaşı Özgür Serbest’in adı Hastanemizde hizmete açılan Kan Transfüzyon Merkezine verildi.

Hastaların daha iyi ve kaliteli hizmet alabilmesi için kurulan   Şehit Piyade Uzman Onbaşı Özgür Serbest’in adını taşıyan kan transfüzyon merkezi açılış töreni 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 14.00’de başladı.
Törene; İlçe Kaymakamımız Mustafa Berk Çelik, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner Nergiz, Belediye Başkanımız Bayram Öztürk, şehidimizin babası Celal Serbest,  AK Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı, Hastanemiz Başhekimi Edip Alptuğ Kır, İlçe Emniyet Müdürümüz Serhat Temiz, İlçe Jandarma Komutanımız Ütğm. Ömer  Altun, İlçe Müftümüz Ferhat Koçak, Hastane Müdürümüz İsa Akgül, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Faliyete giren Kan Transfüzyon Merkezimiz hastanemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederiz.

HASTANE YÖNETİMİ